Pages Navigation Menu

Simona Halep in sferturi la Birmingham

Simona Halep in sferturi la Birmingham

Simona Halep s-a calificat in “sferturile” turneului de la Birmingham, după ce a invins-o pe Klara Koukalova, scor 6-1, 6-3.

Halep, locul 3 WTA si principala favorita a turneului, a trecut fara emotii de cehoaica Klara Koukalova, locul 92 WTA, dupa 51 de minute.

Simona_Halep_(ROU)_(9633218632)

In primul set, Simona a jucat perfect lovind agresiv. Romanca a castigat setul in 18 minute, iar Koukalova a castigat o singura data pe serviciul Simonei, la scorul de 2-0.

In setul doi, Halep a continuat seria excelenta si a facut break in primul game. Dupa aceea, romanca si-a mentinut ritmul si chiar daca cehoica si-a imbunatatit jocul, Halep a castigat scor 6-3.

In “sferturi”, Halep va juca impotriva frantuzoaicei Kristina Mladenovici, locul 43 WTA. Halep si Mladenovici s-au intalnit o sigura data, in 2014, cand romanca a fost invinsa in turul II la Paris, scor 7-6, 6-4

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>