Pages Navigation Menu

Simona Halep in semifinale la Madrid!

Simona Halep in semifinale la Madrid!

Nici nu am apucat sa publicam vestea buna despre victoria in fata nemtoaicei Sabine Lisicki ca avem o noua surpriza placuta din partea Simonei Halep. Daca ieri un spectator a strigat din tribunele Arenei Centrale a turneului din Madrid “Simona, Romania te iubeste” Simona se pare ca ii rasplateste din belsug afectiunea.

Simona_Halep_(ROU)_(9633218632)

Astazi a invins-o in mai putin de o ora pe Ana Ivanovici, luandu-si astfel revansa pentru infrangerea suferita in fatas acesteia in Fed Cup la Bucuresti.

Desi sarboaica a avut break la inceputul fiecarui set, nu a putut rezista replicii excelente a romancei. Scorul general a fost 6-2, 6-2 iar in semifinala Simona o va intalni pe Petra Kvitova, actual numar 6 WTA. Cehoaica a fost numarul 2 mondial la un moment dat si a castigat turneul de la Wimbledon. Pana in acest moment, jucatoarele s-au intalnit o singura data, in turneul de la New Haven, castig de cauza avand romanca.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>