Pages Navigation Menu

SIMONA HALEP: „Am luptat pentru fiecare minge”

SIMONA HALEP: „Am luptat pentru fiecare minge”

Jucătoarea de tenis româncă, Simona Halep, s-a arătat extrem de fericită în urma victorie, de luni seară, cu nemțoaica Sabine Lisicki.

simona-halep-un-exemplu-pentru-studentii-romani-din-strainatate_01

Simona Halep

Simona Halep, favorita numărul 2, a declarat în conferința de presă că a fost nevoită să lupte pentru fiecare minge, meciul fiind unul extrem de dificil. De asemenea, tenismena a mai adăugat că a fost îngrijorată din cauza accidentării la coapsă, însă, în ciuda durerilor, a reușit să rămână concentrată la joc.

“Am avut de muncit serios, a jucat incredibil, a fost un meci de mare luptă, am luat pentru fiecare minge, dar e plăcut să fiu în sferturi. La un moment dat am fost puţin îngrijorată din cauza accidentării de la coapsă, dar ştiam că nu trebuia să renunţ. M-a durut, dar am ştiut că trebuie să rămân concentrată. Mă simt destul de încrezătorae pentru a câştiga meciuri importante. Nu e uşor să joci pe această căldură, dar e bine că am câştigat”, a declarat Halep.

Meciul dintre Simona Halep și Sabine Lisicki a fost unul extrem de spectaculos, cu numeroase răsturnări de situație. După ce a pierdut primul set la tie-break, românca s-a impus la capătul a două ore și 34 de minute de joc, scor 6-7 (6), 7-5, 6-2.

Simona a avut un adversar pe cinste la US Open 2015. Principala calitate a nemţoaicei Sabine Lisicki este serviciul pe suprafeţe rapide, ea deţinând cel mai rapid serviciu din lume în clasamentul global al tenismenelor, record stabilit în vara anului trecut, la Stanford, la un meci cu sârboaica Ana Ivanovici, când, potrivit sprotnews.ro, a servit cu 211 km/h.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>