Pages Navigation Menu

Sezonul al optulea din „Urzeala tronurilor” va fi ultimul

Sezonul al optulea din „Urzeala tronurilor” va fi ultimul

Serialul de televiziuen produs de HBO, Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones”, se apropie de final. Oficiali din cadrul trustului au declarat că al optulea sezon va însemna și finalul seriei.

Sezonul al optulea din „Urzeala tronurilor” va fi ultimul

Sezonul al optulea din „Urzeala tronurilor” va fi ultimul

Şeful HBO, Casey Bloys, a confirmat la Television Critics Association în Beverly Hills, California, faptul că sezonul al optulea din “Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones” va fi ultimul, informează variety.com, citat de news.ro.

“Cred că David Benioff şi D.B. Weiss au un plan specific legat de numărul sezoanelor şi ce vor să facă. Dacă i-aş putea obliga să facă mai mult, aş alege 10 sezoane, dar vrem ca ei să coordoneze ce pot face şi care să fie cea mai bună versiune a serialului”, a spus Casey Bloys.

Șeful HBO a mai admis că nu sunt planuri pentru o continuare şi a confirmat şi faptul că întârzierea producţiei pentru sezonul șapte ar putea să împiedice participarea serialului la premiile Emmy de anul viitor.

“Nu este scopul nostru principal”, a spus el.

Al şaptelea sezon al serialului ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” va conţine şapte episoade, iar lansarea lui a fost amânată pentru vara anului 2017, potrivit The Hollywood Reporter, citați de aceeași sursă.

”Urzeala Tronurilor” este un serial de televiziune produs de HBO sub forma unei fantezii medievale, pe baza romanelor scrise de George R. R. Martin în seria ”Cântec de gheaţă şi foc”. Serialul prezintă aventurile dramatice şi intrigile la care participă membrii familiilor Stark, Lannister, Baratheon şi Targaryen, care vor să cucearască Tronul de Fier din regatul Westeros.

”Urzeala tronurilor” a câştigat şi numeroase trofee importante, inclusiv 26 premii Emmy, iar cărţile din seria ”Cântec de gheaţă şi foc” s-au vândut în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial şi au fost traduse în 45 de limbi.

  • 1
  • got-agency-4
  • got-agency-12
  • grey-worm-full

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>