Pages Navigation Menu

Sexul în sarcină

Sexul în sarcină

Sexul este permis oriunde și oricând, chiar și în timpul sarcinii.

Sexul în sarcină

Sexul în sarcină

Dacă ai rămas însărcinată nu înseamnă că nouă luni, sau pe toată perioada sarcinii, ești scutită motivat de sex.

Atâta timp cât sarcina evoluează normal, poți avea relații sexuale ori de câte ori îți dorești, deși s-ar putea să nu ai chef mereu, pentru că, la începutul sarcinii,  fluctuațiile hormonale, oboseala și greturile pot să reducă dorința sexuală. Mai mult, pe măsură ce sarcina progresează, creșterea în greutate, durerile de spate sau alte simptome ar putea să domolească și mai mult entuziasmul de a face sex.

Avort?

Când în aceeași frază apar o femeie însărcinată și sex deja lucrurile se complică. Unul dintre motive ar fi teama de un avort. În general, raporturile sexuale nu ar trebui să reprezinte o problemă. De regulă, avorturile în primul trimestru al sarcinii sunt frecvent din cauza anomaliilor cromozomiale sau ale altor probleme și nu sunt ca urmare a ceva ce ai făcut sau n-ai făcut cu partenerul tău.

Copilul e în siguranță?

Lichidul amniotic protejează copilul, la fel și mușchiul puternic al uterului, astfel încât raportul sexual nu-l va afecta pe cel mic. Totodată, dopul de mucus gros de la nivelul cervixului protejează copilul de infecții. Penisul partenerului, dacă aceasta era, de fapt întrebarea, nu-i poate face rău copilului în nici un fel în timpul penetrării. Este posibil ca după orgasm să simți cum se mișcă copilul, însă nu este ceva ce ar trebui să te îngrijoreze, deoarece el reactionează la bătăile accelerate ale inimii mamei.

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>