Pages Navigation Menu

Se intoarce Myspace?

Se intoarce Myspace?

Poate ca nu ai mai intrat pe MySpace de ani de zile si crezi ca situl s-a inchis de mult. Furtuna Facebook & Twitter a eliminat MySpace din categoria rasfatatilor social media.

Sau asa ai putea crede. The Wall Street Journal a anuntat faptul ca numarul de useri ai sitului de socializare sunt in crestere. Cifrele au inregistrat un salt de 575% in 2014. Cifrele arata ca MySpace are inca 50 de milioane de useri activi luna de luna.

tumblr_static_myspace

Totusi, o buna parte dintre acestia intra doar joia pentru a cauta si reposta pe Twitter o poza din trecutul lor, parte a fenomenului Throwback Thursday. Daca in adolescenta aveai cont de MySpace, acolo trebuie sa cauti poza aceea cool :)

Totusi, nu toti userii sunt doar vizitatori ocazionali. Conform CEO-ului companiei mama a MySpace, Viant Inc., Tim Vanderhook, tinerii intre 17 si 25 de ani sunt utilizatori frecventi. Ei se uita sau asculta suficiente clipuri si melodii pe site pentru a plasa MySpace pe locul 16 in topul celor mai populare situri providere de content online. Situl a inceput ca un loc in care muzicienii si fanii sa poata interactiona, asa ca activitatea de baza a sitului a ramas intacta.

Noul focus al MySpace este pe vizionarea de clipuri si ascultarea de melodii online.

Situl inca are 1 miliard de useri inregistrati din toata lumea, informatie apetisanta pentru advertiseri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>