Pages Navigation Menu

Scad preturile pe litoralul romanesc

Scad preturile pe litoralul romanesc

Scad preturile la cazare pe litoral, pana la 1 septembrie urmand a fi reduse cu 30%. Apoi, va incepe programul Litoralul pentru toti.

Tarifele la cazarea pe litoral incep sa scada de luni, 17 august, pentru inceput cu cel putin 10%. Dupa 20 august scaderea va ajunge la 30%, iar din 1 septembrie programul social “Litoralul pentru toti” va aduce tarife si mai mici. Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc anunta ca statiunile care vor oferi cele mai multe locuri la preturi reduse sunt Jupiter si Venus si Saturn.

hotel-delta-5387

“Sarbatoarea Sfintei Maria aduce cel mai aglomerat weekend pe litoral. Spre deosebire de anii precedenti, sarbatoarea cade sambata, deci nu sunt zile libere suplimentare, ceea ce va face sa fie un sfarsit de saptamana obisnuit din punct de vedere al incasarilor pe litoral. Dupa aceasta data, tarifele incep sa se diminueze treptat, astfel ca dupa 20 august scaderea va ajunge la 30%”, a declarat, intr-un comunicat de presa, Dragos Raducan, prim-vicepresedintele executiv al Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR).

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>