Pages Navigation Menu

“Satisfries” cartofi prajiti cu putine calorii doar la Burger King

“Satisfries” cartofi prajiti cu putine calorii doar la Burger King

_70087360_burgerking.g

Lantul de restaurante fast-food, Burger King, a lansat in SUA si Canada cartofii prajiti care contin mai putine grasimi.

Cartofii prajiti “Satisfries” au cu o treime mai putine grasimi si cu 20% mai putine calorii decat cartofii prajiti obisnuiti. De exemplu o portie mica de cartofi “Satisfries” are doar 270 de calorii.

De asemenea, noii cartofi prajiti au cu 40% mai putine grasimi decat cei facuti de McDonald’s. La 70 de grame noii cartofi pai au 6,3 grasimi si doar 150,5 calorii.

Alex Macedo, presedintele retelei de Burger King din America de Nord, a declarat: “Noi stim despre clientii nostri ca vor sa aleaga ce este mai bun pentru ei, fara sa fie schimbat gustul.”

Potrivit lui Alex Macedo, acest nou produs va fi la fel de bine primit cum au fost sucurile light.

satisfries

Un client din doi comanda cartofi prajiti, ajungand astfel, ca in fiecare luna, sa fie luate 56 de milioane de comenzi la Burger King. La ora actuala Burger King este al treilea jucator mondial, in sectorul fast-food, dupa McDonald’s si KFC.

Vom incheia cu prezentarea reclamei “Satisfry everybody”  reclama facuta pentru a promova produsul de la Burger King.

http://www.youtube.com/watch?v=ajesfE2ZGDY

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>