Pages Navigation Menu

Sase, vine noul iPhone 5

Sase, vine noul iPhone 5

Apple va lansa un alt model de iPhone anul acesta, iPhone 5S. Anuntul se va face, cel mai probabil, pe data de 10 septembrie, insa produsul va fi scos pe piata undeva la sfarsitul lunii septembrie.
Noutatea, neoficial anuntata, consta intr-un senzor pentru amprenta digitala, la deblocarea telefonului. Dupa cum sugereaza si denumirea, “noul” iPhone nu va diferi foarte mult de modelul iPhone 5, insa ne asteptam la ceva imbunatatiri in ceea ce priveste procesorul si camera, cel putin.

Iphone
Alte zvonuri spun ca iPhone 5S va fi de culoare aurie, ‘gold version’. Sa speram ca nu doar ‘gold’. Ne place si albul, negrul sau argintiul.
Pe langa varianta premium, 5S, Apple va lansa si o varianta mai accesibila, ca pret, iPhone 5C. Ambele produse vor fi anuntate in aceeazi zi.

Iphone
Apele sunt insa destul de nelinistite in industria telefoanelor destepte. Samsung unelteste un nou produs, ce se prevede a fi lansat pe 4 septembrie. Alte zvonuri si iar zvonuri spun ca Samsung pregateste un ‘phablet’, un hibrid telefon-tableta si un ceas “Galaxy Gear”.

Iphone

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>