Pages Navigation Menu

Sapau in gradina cand au gasit o comoara

Sapau in gradina cand au gasit o comoara

     Un cuplu din Statele Unite a gasit ingropata in gradina din spatele casei o avere de  milioane de dolari, citeaza tempsreel.nouvelobs.com.

      In timp ce-si redecorau gradina, cuplul californian a descoperit mai multe monezi din aur si,  in doar 24 de ore,  tinerii au devenit milionari. Acestia au raportat la trezorerie că au gasit monedele, care au fost propuse imediat pentru licitatie. Conform unui specialist in numismatica, Mary si sotul ei s-au ales cu mai multe milioane de dolari in conturi.

       De exemplu, una dintre piese, in valoare de 20 de dolari, ce ar data din 1874, a fost cotats cu suma de 15.000 de dolari.

       Anul acesta, in luna martie, mai multi caini care se aflau cu stapanii lor au sapat intr-o padure din SUA si au scos la lumina opt cutii de metal in care se aflau 1.400 de monede; valoare a fost estimata la zece milioane de dolari.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>