Pages Navigation Menu

Santa Claus Kingdom: Moş Crăciun din Finlanda vine la Bucureşti

Santa Claus Kingdom: Moş Crăciun din Finlanda vine la Bucureşti

santa claus images

Moş Crăciun din Finlanda va vizita regatul său din Bucureşti, între 10 şi 14 decembrie, în prima sa vizită oficială în România, timp în care copiii îi vor putea spune ce-şi doresc să primească de sărbători şi se vor putea fotografia alături de “bătrânelul cu plete dalbe”, potrivit unui comunicat.

Santa Claus Kingdom, care îşi propune să fie cel mai mare eveniment dedicat iernii, îl întâmpină pe autenticul Moş Crăciun din Rovaniemi, Finlanda, în prima sa vizită oficială în România, care va avea loc în perioada 10 -14 decembrie, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Prezentată de Divertiland în parteneriat cu Ambasada Finlandei, vizita lui Moş Crăciun va fi o incursiune în magia sărbătorilor de iarnă şi bucuria de a petrece timp de calitate alături de familie şi cei dragi. Autenticul Moş Crăciun îi va aştepta pe copii, dar şi pe adulţi la Santa Claus Kingdom, pentru a primi scrisorile cu dorinţele lor de Crăciun şi pentru a face poze împreună.

“Regatul Crăciunului” va fi amplasat pe o suprafaţă de 5.000 de metri pătraţi, în incinta Atlas Business Center din şoseaua Pipera. Santa Claus Kingdom se adresează familiilor, adolescenţilor şi copiilor.

Santa Claus Kingdom va fi deschis zilnic până la ora 21.00. Preţurile biletelor de intrare la eveniment încep de la 25 de lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>