Pages Navigation Menu

Sandra Bullock, numită CEA MAI FRUMOASĂ FEMEIE DIN LUME, își cataloghează premiul ca fiind „ridicol”

Sandra Bullock, numită CEA MAI FRUMOASĂ FEMEIE DIN LUME, își cataloghează premiul ca fiind „ridicol”

Actrița Sandra Bullock a fost numită în clasamentul întocmit de revista People, pe anul 2015, drept cea mai frumoasă femeie din lume. Titlul onorant nu a impresionat-o pe frumoasa nemțoaică.

The Ellen DeGeneres Show

The Ellen DeGeneres Show

Sandra Bullock, în vârstă de 50 de ani, și-a catalogat titlul, oferit de Revista People, de cea mai frumoasă femeie din lume în 2015,  ca fiind ridicol, conform starpulse.com. Aceasta a comentat că într-un oraș ca Los Angeles femeile sunt aproape obligate să-și dorească să arate într-un anumit fel.

“Adevărata frumusețe este tăcută. În special în acest oraș (Los Angeles) este foarte greu pentru o femeie să nu spună că trebuie să arate într-un anumit fel. Dar nu, important este să fii o persoană bună, o mamă bună, să faci o treabă bună cu masa de prânz, să lași pe cineva să ți-o ia înainte dacă pare să fie foarte grăbit. Oamenii care mi se par cei mai frumoși sunt aceia care nici măcar nu încearcă (să pară frumoși)”, a declarat vedeta.

În ceea ce privește prioritățile ei, actoria a coborât pe locul doi, Sandra Bullock preferând să-și dedice mai mult din timp creșterii copilului ei, Louis (5 ani), pe care l-a adoptat în 2010.

Când l-am ținut pentru prima oară în brațe, am înțeles care este scopul meu în viață. Atât timp cât sunt sănătoasă și în putere, și nu-mi las mintea să o ia razna, plină de incertitudini cu privire la cine sunt, mă pot uita în oglindă și-mi place ceea ce văd”, a mai adăugat actrița.

Ellen DeGeneres a felicitat-o pe Sandra Bullock pentru titlul oferit de Revista People și a declarat că se simpte mândră pentru că are o astfel de prietenă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>