Pages Navigation Menu

Samsung surclaseaza Apple la vanzarea de smartphone-uri

Samsung surclaseaza Apple la vanzarea de smartphone-uri

Samsung-vs-Apple-BT

Gigantul Samsung este lider in topul vanzarilor de smartphone-uri in trimestrul al treilea, devansand  clar rivalul Apple si firma chinezeasca Huawei, conform raportului  Strategy Analitics. Sud- coreenii au vandut peste 88 de milioane de unitati, inregistrand o crestere importanta de 55% fata de aceeasi perioada a anului trecut si o cota de piata de 35,2%.

In acelasi timp, cota de piata a rivalilor de la Apple a scazut de la 15,6 la 13, 4%, fiind cumparate 33 de milioane de telefoane inteligente cu marca Apple.

O alta surpriza importanta este ocupantul locului trei in acest top : Huawei, care a depasit LG si a avut o crestere uimitoare a vanzarilor de 67%  cu 12,7 milioane de telefoane inteligente livrate.

Compania LG ocupa pozitia a patra, cu 12 milioane de unitati vandute si este urmata de producatorul Lenovo, care are o cota de piata de 4,3% in crestere fata de perioada similara a anului precedent.

Patrunderea pe pietele secundare si cererea importanta de servicii 4G au dus la extinderea pietei telefoanelor inteligente cu nu mai putin de 45 de procente.

Sursa: mediafax.ro

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>