Pages Navigation Menu

S-au stins luminile de pe Tour Effel

S-au stins luminile de pe Tour Effel

Atentatul terorist de la Paris a ingrozit continentul. Jurnalisti ucisi, politisti impuscati si zeci de oameni raniti si in stare foarte grava sunt evenimente care au sensibilizat intreaga lume.

4429281_tour-eiffel-eteinte-new_900x562_autocrop

In semn de solidaritate fata de evenimentele petrecute miercuri in Franta, in redactia Charlie Hebdo”, autoritatile de la Paris au declarat trei zile de doliu national si au stins partial, joi seara, luminile de pe Tour Effel.

Avand in vedere oroarea absoluta a atacului de miercuri impotriva publicatie de satira  Charlie Hebdo, Paris s-a mobilizat in memoria victimelor.“, se arata intr-un comunicat emis de primaria orasului, citat de leparisien.fr.

De asemenea, nici Italia nu a ramas imuna la teribilul atentat, astfel ca, la Roma, cladirea municipalitatii a fost iluminata in culorile drapelului francez, albastru, alb si rosu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>