Pages Navigation Menu

S-a nascut noul Duster

S-a nascut noul Duster

In aceasta dimineata, in cadrul celei de-a 65-a editii a Salonului Auto de la Frankfurt, Dacia a lansat noul model Duster. Evenimentul aproape ca a trecut neobservat. Fara lumini, dezvelire cu aplauze, muzica, modele gratioase, erau prezenti doar cativa jurnalisti damboviteni. Iar acestia de-abia au gasit standul, deoarece nu aparea pe niciun plan. La prima vedere, am inteles si de ce toata aceasta obscuritate. Produsul brandului romanesc arata aproape la fel cu cel vechi, insa “machiat” ceva mai strident in zona grilei radiatorului.

dacia-duster-facelift-update-foto-2 (Large)
In habitaclu insa, modificarile deveneau mai evidente: plansa de bord upgradata, sistem MediaNAV, materiale de calitate superioara, inchiderea geamurilor este actionata electric, patru variante de tapiterie, printre care si una din piele. In fine, senzatia generala de austeritate persista, insa a fost putin indulcita.
Dar cele mai mari schimbari, pana la urma, au fost cele care nu se vad: noul motor pe benzina 1.2 TCe, ce dezvolta 125 CP, indicatorul de schimbare a vitezelor (Gear Shift Indicator / GSI) pentru consum si emisii de dioxid de carbon mai reduse si o atenuare semnificativa a zgomotului in timpul rularii.
In afara de cele precizate mai sus, clientii pot opta de acum pentru inca doua culori: gri si verde oliv.
Un motiv de bucurie pentru compania argeseana este faptul ca si noul model a ramas cel mai ieftin din clasa mini-SUV, pretul de pornire in Germania fiind de 10.490 de euro. De aceea, nu putem decat sa uram succes Daciei Duster II si sa aiba un parcurs cel putin la fel cu cel al predecesorului!
Foto: www.mondonews.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>