Pages Navigation Menu

S-a lansat Olimpiada Călătorilor, ediția a doua

S-a lansat Olimpiada Călătorilor, ediția a doua

The river and the buildings of Chicago

eSKY.ro, comunitatea online a călătorilor inteligenți, a pornit Olimpiada Călătorilor, ediția a doua. Competiția se desfășoară în cadrul unei aplicații speciale pe pagina de Facebook a companiei și lansează tuturor călătorilor români provocarea de a defini călătoria ideală. Marele premiu este o vacanță în Chicago, pentru două persoane.

Olimpiada Călătorilor se desfășoară în perioada 1-21 iunie, în două etape. Prima este cea de înscriere, între 1 și 14 iunie, urmată de votare, între 15 și 21 iunie. Înscrierea se realizează simplu și rapid prin definirea călătoriei ideale cu ajutorul unei fotografii din călătoriile fiecărui concurent. Marele olimpic al ediției a doua va fi desemnat în perioada de votare de membrii comunității de călători eSKY.ro. Astfel, fericitul călător care va convinge întreaga comunitate cu fotografia înscrisă își va împlini unul dintre cele mai mari vise: aventura americană.

Pe lângă marele premiu, participanții sunt răsplătiți în fiecare zi cu unul dintre zecile de accesorii complementare călătoriilor: tastaturi pentru tablete, genți de voiaj, gadget-uri, cărți și ochelari de soare.

„Întotdeauna am considerat că există sute de viziuni asupra unei călătorii. Fiecare este unică, la fel cum este fiecare călător în parte, are obiceiuri și preferințe diferite. De aceea, la eSKY.ro, suntem constant curioși să descoperim ce înseamnă o călătorie ideală în viziunea comunității de călători activi ai eSKY.ro. Olimpiada Călătorilor este doar una dintre formele pe care o ia interesul nostru pentru obiceiurile și preferințele de călătorie ale românilor”, a declarat Nick Drăgoi, Marketing Manager eSKY.ro.

Marele câștigător va fi anunțat în săptămâna 22-30 iunie 2015.

Proiectul este susținut de airberlin, Logitech, Lamonza, Editura Publica, smuff.ro și Conga by OPTIblu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>