Pages Navigation Menu

S-a lansat eSKY.ro BTM, serviciul de personalizare și optimizare a călătoriilor de afaceri

S-a lansat eSKY.ro BTM, serviciul de personalizare și optimizare a călătoriilor de afaceri

??????????????????

eSKY.ro, comunitatea online a călătorilor inteligenți, lansează serviciul Business Travel Management. Noul departament, adresat tuturor companiilor din România, indiferent de mărime sau profil, oferă soluții personalizate de management al călătoriilor de afaceri.
În premieră pe piața de turism românească, eSKY.ro BTM introduce cea mai flexibilă soluție de gestionare a programelor de business travel. Echipa de specialiști formată din Account Manageri cu experiență oferă consultanță și asistență de cea mai înaltă calitate, adaptate nevoilor fiecărei companii, 7/7 zile, 24/24 ore.
Prin serviciile premium personalizate, eSKY.ro BTM este partenerul ideal pentru companiile care doresc să își optimizeze programele de călătorie și să își gestioneze în mod eficient bugetele alocate deplasărilor. Astfel, noul departament se adresează oricărei companii, indiferent de mărime sau natura business-ului, ai cărei angajați efectuează călătorii de afaceri, indiferent de volum sau frecvență.
La flexibilitatea serviciilor oferite de eSKY.ro BTM se adaugă transparența în gestionarea programelor de călătorie. Această performanță este atinsă prin predefinirea și implementarea unui profil individual de companie și de pasageri în sistemele interne. De asemenea, companiile își pot monitoriza evoluția programelor de travel cu ajutorul raporatelor și analizelor de călătorie oferite de echipa eSKY.ro BTM.
Prin parteneriatul stragertic cu ITP (International Travel Partnership), agenția oferă partenerilor săi tarife și condiții preferențiale prin accesul rapid la o multitudine de furnizori internaționali datorită sistemului de afiliere globală. Lista de beneficii oferite de specialiștii eSKY.ro BTM este completată de înregistrarea în programele de fidelizare ale companiilor aeriene, check-in online, monitorizarea și gestionarea în timp real a detaliilor unei deplasări și oferirea de asistență în orice situație.
Serviciile eSKY.ro BTM au fost personalizate deja pentru o gamă variată de companii, ce provin din industrii precum IT, telecomunicații, farmaceutică, auto, construcții, FMCG, modă sau asociații și federații sportive.
Despre eSKY.ro
www.eSKY.ro este una dintre cele mai mai puternice agenții de turism din România, cu vânzare exclusiv online. Deține 28% cotă de piață, din segmentul vânzării online de bilete de avion de către agențiile de turism din România. Face parte din grupul multinațional eSKY.PL Group, prezent în piețele din Polonia, Bulgaria, România și Brazilia. În piața românească activează din 9 noiembrie 2009.

Prin crearea și susținerea unei comunități online complexe, eSKY.ro încurajează o abordare inteligentă a călătoriilor. eSKY.ro este, astfel, alături de prietenii săi înainte, în timpul și după călătorie cu sfaturile, informațiile și cunoștințele de care are nevoie fiecare călător în parte.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>