Pages Navigation Menu

RYB Squad, locul 9 la „Red Bull Can You Make It?”

RYB Squad, locul 9 la „Red Bull Can You Make It?”

Una dintre cele patru echipe care reprezintă România la concursul Red Bull Can You Make It? se află în acest moment pe locul 9.

RYB SQUAD România Official

RYB SQUAD România Official

Doi avocați și un medic se află în în primii 10 în competiția Red Bull Can You Make It?, care au luat startul din Barcelona.

Red Bull Can You Make It? a început îe 12 Aprilie și se va încheia astăzi, îe 19 Aprilie, la Paris. 165 de echipe participante au luat startul din cinci orașe, pentru o săptămână plină de provocări.

Echipele participante și-au început aventura din cinci puncte – Berlin, Praga, Florența, Barcelona și Edinburgh. Fiecare dintre ele va primi 24 de doze de Red Bull. Participanții trebuie să ajungă la Paris, trecând prin minim șase puncte de verificare dintre cele 45 existente. La fiecare punct de verificare trebuie să îndeplinească o provocare pentru a primi mai multe doze. Echipa câștigătoare va fi desemnată pe baza punctelor primite în urma îndeplinirii provocărilor și a popularității din social media.

România a fost reprezentată de patru echipe Rock and Road, Romalines, RYB Squad și The Extreme Platypuses, însă doar una a reușit să se califice în primii 10.

Echipa  RYB SQUAD este formată din doi avocați și un medic – Alexandru Munteanu, Cristian Gîrneață și Teodor Blidaru. RYB este prescurtarea cuvintelor Red (roșu), Yellow (galben) și Blue (albastru), culorile steagului României. Sunt întotdeauna în căutarea aventurii, adoră să cunoască oameni noi și nu le este teamă de provocările Red Bull Can You Make It?.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>