Pages Navigation Menu

Rujul carmin – cel mai emblematic trend de frumusete din toate timpurile

Rujul carmin – cel mai emblematic trend de frumusete din toate timpurile

mm bunRujul carmin, preferat de actrita Marilyn Monroe, a fost desemnat cel mai emblematic trend de frumusete din toate timpurile, in urma unui sondaj efectuat de compania de produse cosmetice Superdrug.

Marilyn Monroe a folosit aceasta culoare de ruj in anii ’50 si ’60 si l-a facut celebru in filmul „Sapte ani de casnicie”, din 1955, in regia lui Billy Wilder. De asemenea, recent, compania MAC Cosmetics a creat o colectie de rujuri in onoarea actritei americane, devenita un simbol al Hollywoodului.

Pe locul al al doilea in topul 20 al trendurilor de frumusete emblematice din toate timpurile se situeaza clasicul machiaj „smokey eyes”, preferat de top-modelul Kate Moss si cantareata Cheryl Cole.

Genele false – un look devenit foarte popular in anii ’60, considerat un trend mereu la moda – ocupa locul al treilea in clasament, iar pe pozitia a patra se afla machiajul cu efect bronzant, adus la perfectiune de Victoria Beckham.

Pe locul al cincilea in top se afla machiajul puternic al pleoapelor cu contur de ochi, adus in trend de top-modelul Twiggy in anii ’60, stil care nu si-a pierdut nici acum din prospetime. Topul este completat de conturarea pleoapei cu „codita”, de alunita falsa – facuta celebra de Cindy Crawford, de sprancenele „groase”, pentru un look cat mai natural si de machiajul de tip „ochi de pisica”.

Sursa: dailystar.co.uk

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>