Pages Navigation Menu

Romania, singura tara est- europeana anuntata pe harta turneului Eddie Griffin “Living Legend Tour“

Romania, singura tara est- europeana anuntata pe harta turneului  Eddie Griffin “Living Legend Tour“

Romania este singura tara din Europa de Est in care celebrul comediant american, Eddie Griffin, va  sustine un show din turneul “Living Legend Tour”. 

Artistul, cunoscut publicului roman din serialul Malcolm & Eddie, dar si pentru comediile Deuce Bigalow (Un gigolo de doi bani): Male Gigolo si European Gigolo, va sosi in Romania direct din Germania unde va avea doua spectacole, unul in Neu-Isenburg si altul in Berlin, urmand ca din Bucuresti sa faca urmatoarea oprire in Oslo, Norvegia.

Mai multe date despre traseul turneului Eddie Griffin “Living Legend Tour” in luna noiembrie gasiti in imaginea atasata!!

Va reamintesc ca evenimentul din Bucuresti va avea loc pe data de 14 Noiembrie, la Cinema Patria, cu incepere de la ora 20.00, Eddie Griffin promitand un show spumos! “Eddie will fix you up!” si o va face  pentru prima data pe o scena din Romania, intr-un spectacol pe care nu trebuie sa-l ratezi din agenda personala de evenimente! 

Biletele sunt deja puse in vanzare la urmatoarele categorii: 

Categoria 1 – 250 RON

Categoria 2 – 200 RON

Categoria 3 – 150 RON

Acestea pot fi achizitionate online de pe:

-bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio

semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos;

-myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai

Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;

-eventim.ro si din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange,

Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas)

Deuce Bigalow: Male Gigolo (Un Gigolo de Doi Bani) -1999 - 

Comedie americana, in regia lui Mike Mitchell, ce a rulat si pe ecranele din Romania  in anul 2000, ii are in rolurile principale pe ROB SCHNEIDER (Deuce Bigalow), EDDIE GRIFFIN  (Tiberius Jefferson “T.J.” Hicks) si ODER FEHR (Antoine Laconte).

Deuce Bigalow este un ingrijitor de acvarii pasionat de munca sa, visul sau fiind de a se muta impreuna cu pestii “din dotare”din cartierul rau famat. Dupa ce isi pierde slujba de la Acvarium-ul din Los Angeles viata lui se schimba în mod radical din momentul in care este angajat sa curete helesteul Koi aflat in vecinatatea unor apartamente luxoase din Malibu.

La unul din apartamente, Deuce il intalneste pe Antoin Laconte (ODED FEHR), un gigolo recunoscut. Antione duce o viata luxoasa si, cel mai important pentru Deuce, are un acvariu absolut superb, care costa nici mai mult nici mai putin de 6.000 de dolari. Cand pestele cel mai pretios are o problema cu branhiile, Antoine decide sa plece cu afaceri, rugandu-l pe Deuce sa ramana in apartamentul sau. Si de aici incepe nebunia!

Deuce isi da seama ca are toata casa la dispozitie si organizeaza o serie de petreceri care distrug apartamentul, inclusiv valorosul acvariu. Disperat si cautand sa faca rost de bani il intalneste pe proxenetul T.J. Hicks (Eddie Griffin), care se ofera sa-l ajute sa faca rost de suficienti bani pentru a inlocui acvariul. T.J il convinge astfel sa-l inlocuiasca pe Antione si-l transforma rapid intr-un gigolo. In scurt timp, intra intr-o lume care depaseste orice imaginatie a sa.

La nici 6 ani de la succesul acestei pelicule se lanseaza Deuce Bigalow: European Gigolo, care ii au si de data aceasta actori pe EDDIE GRIFFIN si ROB SCHNEIDER.

Deuce Bigalow, timidul si bine intentionatul ingrijitor de acvarii, cand credea ca a sa cariera de gigolo a luat sfarsit, reapare in paisaj T.J. Hicks (Eddie Griffin) care il reintroduce in aceasta lume. Fostul sau peste, T.J. este implicat în uciderea celor mai faimosi gigolo europeni si acum Deuce trebuie să intervina “sub acoperire” pentru a reabilita numele prietenului sau, T.J. In timpul actiunii, Deuce trebuie sa lupte împotriva puternicei Uniuni Europene a Cocotelor Masculine si sa curteze un grup de femei ciudate, printre care se o gasim pe frumoasa Eva (Hanna Verbom), care sufera de o tulburare obsesiv-compulsiva.

Si alte informatii gasisti la adresa: 

http://www.kompasevents.ro/news.php?lg=1&id=133

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>