Pages Navigation Menu

Romania, promovata pe taxiurile londoneze

Romania, promovata pe taxiurile londoneze

London taxi

Romania isi va promova incepand cu anul viitor atractiile, printr-o campanie care va include reclame la metrou, in aeroporturi, pe autostrazi, autobuze si pe renumitele taxiuri londoneze.

“Vom incepe un proiect de promovare outdoor a Romaniei pe pietele tinta (SUA, Germania, Austria, Franta, Marea Britanie, Spania, Italia etc.), dar si pe unele piete de oportunitate, cum ar fi Israel, Turcia sau Republica Moldova”, a declarat agentiei MEDIAFAX, Razvan Filipescu, presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), prezent la targul World Travel Market, care se desfasoara in perioada 4-7 noiembrie la Londra.

Aceasta campanie de promovare va dura 2 ani si va presupune costuri de 5-6 milioane de euro.

Atracţiile turistice romanesti vor fi prezentate pe aproximativ 150 de taxiuri din Londra.

15547580-london-uk--aug-27-2011-london-taxi-also-called-hackney-carriage-black-cab-traditionally-taxi-cabs-ar

Conform presedintelui ANT, nu doar taxiurile londoneze vor promova Romania, ci campania va presupune utilizarea mai multor modalitati de promovare outdoor precum: cladiri, metrouri si aeroporturi. Aceasta promovare va fi precedata de o analiza detaliata a fiecarei piete alese, pentru ca turismul cultural, turismul in natura si ecosistemul romanesc sa fie cat mai eficient prezentate.

Filipescu a adaugat ca panourile publicitare vor fi amplasate si in zone de tranzit, aeroporturi, in statii de metrouri si pe autostrazi. In Spania reclamele vor fi facute si pe autobuze.

62997-640x360-tube-sign

Sursa: www.zf.ro; www.business24.ro

Sursa foto: www.realitatea.net

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>