Pages Navigation Menu

Rolls-Royce a primit comanda de la CIT pentru 23 de avioane

Rolls-Royce a primit comanda de la CIT pentru 23 de avioane

motor

Rolls-Royce a primit o comanda de la compania americana de leasing CIT Aerospace, pentru crearea motoarelor Trent XWB pentru 10 Airbus-uri A350 XWB si Trent 700 pentru 13 aeronave Airbus.

“Fiind unii dintre cei mai mari arendatori de aeronave din lume, ne straduim sa oferim clientilor nostri cele mai avansate tehnologice motoare, ce au un consum redus de combustibil. Familia motoarelor Trent s-a dovedit a fi de incredere si ramane in cerere mare in randul bazei de clienti la nivel mondial”, a declarat Jeff Knittel, Chief Executive Officer, CIT Transportation Finance.

“CIT este un client valoros si suntem incantati ca si-au pus din nou increderea in industria noastra tehnologica. Aceasta comanda subliniaza pozitia noastra ca lider pe piata Trent 700. Trent XWB si-a dovedit deja calitatile performante in zborurile de proba, fapt pentru care astazi, este cel mai mare si eficient aeromotor”, a declarat Eric Schulz, Presedintele – Civil Large Engines, Rolls-Royce.

Trent XWB, conceput special pentru Airbus A350, reprezinta motorul cu cea mai mare vanzare intalnita vreodata – mai mult de 1.200 deja vandute. Varianta de motor care va alimenta A350-800 si A350-900 a fost premiata si certificata in februarie 2013, de către Agentia Europeana pentru Siguranta Aeriana (EASA). Motorul va alimenta primul zbor al Airbus A350 XWB in acest an si primul zbor comercial abia in 2014.

Trent 700 este singurul motor proiectat special pentru Airbus A330 si mai mult de 1.400 de motoare Trent 700 se afla fie in service-uri, fie comandate. Motorul este lider de piata pe Airbus A330 si a castigat 70% din noile comenzi in ultimii patru ani.
Source: Rolls-Royce

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>