Pages Navigation Menu

Robin Williams a fost incinerat. Cenusa a fost imprastiata in Golful San Francisco

Robin Williams a fost incinerat. Cenusa a fost imprastiata in Golful San Francisco

Corpul neinsufletit al lui Robin Williams, care s-a sinucis pe 11 august, a fost incinerat, iar cenusa a fost imprastiata in largul coastei Marin County, aproape de locuinta actorului, in Tiburon California. Incinerarea a avut loc la doar o zi dupa moartea actorului, la varsta de 63 de ani, pe 12 august, potrivit unui certificat de deces datat 20 august obtinut de RadarOnline, precizeaza contactmusic.com, citat de Mediafax.
2014.08.11-mrconservative-53e94fd7862c2

Starul american a fost gasit decedat pe 11 august, la varsta de 63 de ani, in resedinta sa din California. Autoritatile americane au anuntat in ziua urmatoare ca actorul s-a sinucis, spanzurandu-se cu o curea. Anchetatorii au gasit taieturi pe incheietura mainii stangi a actorului, iar un briceag era in apropierea cadavrului. Pe varful briceagului erau urme care pareau a fi de sange uscat, astfel ca vor fi efectuate analize suplimentare pentru a se stabili compozitia substantei depistate.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>