Pages Navigation Menu

Robbie Williams vrea să devină mecanic auto

Robbie Williams vrea să devină mecanic auto

taglioAlta_001808

Cântăreţul britanic Robbie Williams vrea să renunţe la carieră şi să devină mecanic auto în Germania, întrucât s-a “plictisit” de muzică şi îşi doreşte “un loc de muncă adevărat”, informează contactmusic.com.

Artistul, în vârstă de 40 de ani, care are doi copii cu soţia sa, Ayda Field – Theodora, în vârstă de doi ani, şi Charlton, în vârstă de şase săptămâni -, spune că va renunţa la cariera sa din muzica pop în favoarea “unui loc de muncă adevărat”, deoarece s-a plictisit de profesia de cântăreţ, pe care o practică de aproape 25 de ani.

“Ca să fiu sincer, am cam început să mă plictisesc de acest statut de star pop şi star rock. Am fost foarte, foarte norocos. Am avut o carieră uluitoare, dar vreau să fac ceva diferit”, a spus Robbie Williams.

Artistul spune de asemenea că, atunci când a analizat perspectivele sale profesionale, s-a gândit şi la posibilitatea de a deveni jucător profesionist de fotbal, dar a decis în cele din urmă că munca alături de maşini ar fi cea mai bună pentru el, îndemnându-i cu această ocazie pe mecanicii din Germania să nu ezite să îl contacteze pentru a-i oferi o colaborare.

“M-am gândit la opţiunile mele profesionale şi mi-am zis că aş putea să fiu jucător profesionist de fotbal în Germania, dar apoi mi-am dat seama că sunt prea bătrân pentru aşa ceva. Apoi mi-am amintit că Germania fabrică maşini uimitoare. Daţi-mi un telefon!”, a spus Robbie Williams.

În 2010, Robbie Williams s-a reunit cu foştii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes “Progress”, promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011. Cântăreţul spune că această experienţă l-a ajutat să îşi recapete încrederea în propriile forţe, convingându-l de faptul că încă mai poate să aibă succes susţinând concerte pe stadioane mari, în calitate de artist solo.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>