Pages Navigation Menu

Riso Scotti lansează gama Orez Românesc

Riso Scotti lansează gama Orez Românesc

Mâncărurile tradiționale ocupă un loc important pe masa fiecărui român. Fie că vorbim de sarmalele pe care le pregătim pentru Crăciun, pilaful pe care îl consumăm în perioada posturilor, sau că ne referim la orezul cu lapte pe care mama îl pregătește pentru copii, bucatele tradiționale nu vor dispărea din meniul niciunuia dintre noi. Toate aceste rețete conțin un ingredient vital, și anume orezul.

601_v2

Pentru că Riso Scotti apreciază tradițiile, acest explorator al orezului prezintă noua gamă de orez Riso Scotti și anume Orez Românesc. Perfecte pentru rețetele tradiționale românești, cele patru sortimente de orez vin să completeze meniul fiecăruia dintre românii care îndrăgesc mâncărurile precum sarmalele sau orezul cu lapte. Gama Riso Scotti Românesc conține Orez Românesc Sarmale, Orez Românesc Pifal, Orez Românesc Orez cu Lapte și Orez Românesc Garnituri .

Orezul Românesc pentru sarmale Riso Scotti are forma, gustul și compoziția ideală pentru cele mai bune sarmale cu gust adevărat românesc.

Românesc Pilaf este cel mai îndrăgit orez Românesc Riso Scotti. Boabele sunt  mari, ramân întregi și nu se lipesc intre ele, obținându-se astfel un pilaf pufos și cu un gust foarte bun.

Riso Scotti Românesc Orez cu Lapte este ideal pentru desertul copilăriei datorită consistenței și formei fiecărui bob în parte.

Pentru garnituri, Românesc Garnituri este special ales pentru a completa ideal meniul.

602

Pe lângă gama Românesc, Riso Scotti pune la dispoziție și gamele de orez Bob cu Bob și Ușor de Gătit. Riso Scotti a intrat pe piața din România în 2005, alegând-o ca al doilea centru de producţie după Italia. Aici compania a achiziționat terenuri de-a lungul Dunării și a investit în infrastructură şi echipamente pentru cultivarea, depozitarea, prelucrarea, ambalarea şi comercializarea orezului.

 

One Comment

  1. Excelent mi s-a parut orezul integral Riso Vital.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>