Pages Navigation Menu

Richard Clayderman readuce primavara romantica la Bucuresti

Richard Clayderman readuce primavara romantica la Bucuresti

Richard Clayderman 2014 FINAL

Richard Clayderman, cel mai iubit pianist al lumii, revine la Bucuresti pe 19 martie 2014, ora 20.00, la Sala Palatului intr-un concert inedit.

Phoenix Entertainment are deosebita placere de a oferi publicului un spectacol grandios al celui mai popular pianist al momentului. Richard Clayderman va incanta spectatorii cu armonia emanata de sunetul pianului sau într-un eveniment ce nu va fi uitat cu usurinta de publicul roman. Pianistul va fi acompaniat de muzica magistrala a Cameratei Regale, intregul spectacol fiind condimentat de percuționistul Daniel Ciampolini.

Prince of Romance, asa cum este supranumit celebrul pianist, va oferi celor prezenti doua ore feerice, in care va interpreta cele mai cunoscute si apreciate cantece ale sale. Dintre acestea nu va lipsi cea mai iubita piesa a artistului francez, „Ballade pour Adeline”, aflata in inimile tuturor ascultatorilor sai si care a atins cifra record de peste 22 de milioane de copii vândute in 38 de tari.

Talentul lui Richard Clayderman a fost apreciat nu numai prin aplauzele a milioane de fani, ci si prin cele 267 de discuri de aur şi 70 de discuri de platina, cucerite in urma inregistrarilor a peste 1300 de melodii. Artistul detine titlul oficial de „cel mai popular pianist din lume” acordat de Cartea Recordurilor.

Richard Clayderman va readuce primavara romantica la Bucuresti, intr-un spectacol in care magia pianului va molipsi iremediabil publicul cu sensibilitatea si pasiunea muzicii sale memorabile.

Biletele sunt disponibile la preturile de 400, 300, 200, 140 și 95 lei, in reteaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, la casa de bilete a Sălii Palatului și online prin www.eventim.ro.

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>