Pages Navigation Menu

Resemnarea romaneasca este vindecabila?

Resemnarea romaneasca este vindecabila?

De multe ori ne-am intrebat daca este bine sa ne resemnam. De multe ori am spus ,,asta e, asta-I viata”. Putem afla daca este bine ca ne resemnam si daca este bine sa cedam usor, sa ne plafonam sau sa devenim ineficienti si cum putem sa ne schimbam atitudinea la Conferinta ,,Tratament pentru ironia sortii” cu Horatiu Malaele. Conferinta va avea loc pe 27 a XI-a 2013 ora18:30 la hotel Novotel City Center Bucuresti. Programul incepe la 18:30 cu inregistrarea participantilor. La ora 19:00 incepe conferinta sustinuta de Horatiu Malaele, iar la ora 20:30 Cocktail si business networking.

Horatiu Malaele s-a nascut in 1952 la Targu Jiu. In 1975 a absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica, la clasa profesorului Octavian Cotescu. A jucat la Teatrul National din Piatra Neamt si in Bucuresti la Teatrul National, Bulandra, Odeon si Nottara. A jucat in spectacolele ,,Tinerete fara batranete” de Eduard Covalli, ,,Muntele” de D.R.Popescu, ,,Lectia” de Eugen Ionescu cu rolul Profesorul, ,,Regele cerb” de Carlo Gozzi cu rolul Tartaglia s.a. Din 1982 a regizat spectacolele de teatru ,,Puricele” de Georges Faydeau, ,,Carlo contra Carlo” de Paul Ioachim pentru care in 1994 a obtinut premiul Festivalului Comediei Romanesti, ,,O sarbatoare princiara” de Theodor Mazilu s.a. In anul 1974 cu filmul ,,Muntele ascuns” a debutat in cinematografie. A regizat filmele ,,Nunta muta”, ,,Funeralii fericite “, ,,Palaria” si 2 episoade din serialul,,Ministerul comediei”.

Biletul costa 159.00 lei, iar biletele de grup 135 .00 lei. Rezervari si detalii pe evenimente.ejobs.ro.

Sursa evenimente.ejobs.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>