Pages Navigation Menu

Remember the time? A show to remember Michael Jackson feat. Mike Terrana: un omagiu pe măsura Regelui muzicii pop

Remember the time? A show to remember Michael Jackson feat. Mike Terrana: un omagiu pe măsura Regelui muzicii pop

Pe 29 august 2013, Michael Jackson ar fi împlinit 55 de ani şi ar fi petrecut această zi, cel mai probabil, pe scenă, oferind lumii piese memorabile şi show-uri incredibile.

Michael spunea într-un interviu că un cântec trebuie să se scrie de la sine.  Un cântec porneşte cursa sorţii sale din sufletul artistului şi o sfârşeşte în inimile ascultătorilor, din ale căror emoţii îşi extrage sensurile şi semnificaţiile.

Această emoţie va fi transmisă pe 13 noiembrie în cadrul spectacolului Remember the time? A show to remember Michael Jackson feat. Mike Terrana. La Sala Palatului va avea loc o punere în scenă a poveştilor conţinute de piesele Regelui asemenea unui spectacol teatral, de tip musical. Va lipsi jocul actoricesc clasic, însă vor fi prezenţi „actori” inediţi care vor reda într-un mod deosebit un scenariu bine pus la punct. În rolurile principale, aşadar, vor fi personalităţi dintr-un larg spectru artistic. Mike Terrana va da tonul întregului spectacol, un toboşar versatil care a promovat mai multe stiluri muzicale de-a lungul carierei, dovadă fiind colaborările cu artişti precum Axel Rudi Pell, Tarja Turunen, Yngwie Malmsteen şi mulţi alţii. Fondul muzical va fi asigurat de Evolution Tempo Orchestra care va interpreta piesele lui Michael într-o manieră simfonic pop, aşa cum nu s-a mai auzit în România. DaDans, sub coordonarea lui Judith State, vor înfățișa, prin mişcări spectaculoase, povestea de viaţă a Regelui aşa cum a vrut el să o cunoască publicul, extrasă din cântecele sale. Trupa Crash va condimenta show-ul cu un moment de percuţie extraordinar.

În rolurile secundare, vor fi proiecţiile inedite, special realizate pentru acest eveniment care vor completa perfect cadrul muzical şi coregrafic, asigurând un spectacol total, în care toate simţurile vor fi antrenate la intensitate maximă.

Niciun tribut adresat lui Michael Jackson nu a fost reuşit să capteze esenţa mesajului său artistic. Evenimentul organizat de Phoenix Entertainment va surprinde candoarea muzicii sale, melancolia, energia, optimismul, puterea de a lupta şi de a schimba ceea ce este dăunător în jurul nostru. Prin acest spectacol, moştenirea lui Michael va fi dusă mai departe şi va dovedi că el este de neuitat şi de neînlocuit. Iar de fiecare dată când fanii îi ascultă piesele şi trăiesc emoţiile pe care el le investea în melodii, în versuri şi în dans, Michael Jackson se naşte din nou, fiind astfel nemuritor şi mereu actual.

Biletele pentru Remember the time? A show to remember Michael Jackson feat. Mike Terrana sunt disponibile în rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, la casa de bilete a Sălii Palatului și online, pe www.eventim.ro la preţurile de 280, 220, 160, 110 și 60 de lei, în funcţie de categoria de loc, iar copiii între 5 și 12 ani beneficiază de o reducere de 50% .

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>