Pages Navigation Menu

Relaxare binemeritata in locuri de vis

Relaxare binemeritata in locuri de vis

            Rutina zilnica este obositoare, cu atat mai mult in timpul verii inabusitoare in oras. E o senzatie diferita insa cand petreci o zi insorita de vara pe plaja, unde briza adie bland, sau la umbra unei paduri dese.

Caribbean; St.Lucia, Ladera Resort, 2BED VILLA (B) living area & view (evening)

            Imaginati-va pentru o clipa cum ar fi sa dormiti sub cerul liber, insa, in acelasi timp, sa vi se ofere tot confortul necesar. Acest lucru este posibil in Kenya, in regiunea Loisaba, unul dintre cele mai relaxante locuri aflate in mijlocul naturii. Turistii se pot bucura de interesantele “Koija”: paturi cu roti, facute in mare parte manual, avand acoperisuri din frunze de palmier. Paturile sunt situate la aproximativ 4 metri deasupra raului Ewaso Nyiro si se poate ajunge la ele pe un pod pe care se trece numai cu piciorul. Puteti alege sa dormiti in asa-zisele colibe sau sa mutati patul cu roti pe puntea de lemn, lipsita de acoperis, de unde puteti fi martori la spectacolul naturii ce se desfasoara in fata ochilor dumneavoastra.

1

            Daca salbaticia Kenyei nu e tocmai pe gustul dumneavoastra, atunci puteti opta pentru o destinatie la fel de luxoasa din Caraibe. Statiunea Ladera din St. Lucia isi asteapta oaspetii. Situata intre Marea Caraibilor si Oceanul Atlantic, St. Lucia este faimoasa pentru luxoasele spatii destinate turistilor si pentru frumusetea naturala a locului.

            Statiunea Ladera este construita pe pantele unui munte, avand vedere spre Marea Caraibilor. Oaspetii se vor simti foarte aproape de natura pentru ca in anumite locuri sunt despartiti de luxurianta padure tropicala doar printr-o balustrada. Camerele puse la dispozitia lor sunt spatioase si aerisite, permitand parfumului florilor exotice sa patrunda si sa le invaluie simturile. Apartamentele sunt construite din piatra, lemn dur din paduri si tigla, decorate cu mobila frantuzeasca sau copii ale acesteia, impletituri din salcie si alte accesorii facute de mestesugarii locali. Cu marea aproape si cu toate celelalte atribute ale sale, Ladera este locul perfect pentru luna de miere, pentru nunta sau pentru a petrece timp cu persoana iubita.

2

          Concluzia nu poate fi decat una: adevarata relaxare nu intarzie sa apara cand e invocata in asemenea sanctuare. Desi pot fi costisitoare, astfel de incursiuni pe taramurile relaxarii nu vor reprezenta niciodata o investitie nechibzuita. Cu totii ne meritam pauza de la rutina zilnica!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>