Pages Navigation Menu

Relațiile sexuale în vechea Anglie

Relațiile sexuale în vechea Anglie

Tradițiile străvechi ale Angliei au fost adesea cap de afiș în diverse topuri. De la raporturi sexuale până la preparatele de Crăciun, obiceiurile sunt din ce în ce mai ciudate.

Relațiile sexuale în vechea Anglie

Relațiile sexuale în vechea Anglie

De exemplu, în vechea Anglie, dacă nu erai membru al familiei regale, nu puteai avea relaţii sexuale în familie fără acordul Regelui. Pentru a avea un copil, trebuia să ceri audienţă la Rege, care trimitea un afiş ce se punea pe uşă în timpul raportului sexual. Pe afiş era scris F.UC.K.(de la Fornication Under Consent of King = Păcat trupesc cu consinţământul regelui).

Tradițiile britanicilor au fost inspirate, spun criticii, din coloniile lor, mai exact din India, unde există temple decorate cu sculpturi erotice. Acestea datează din anul 1000 î. Hr. și reprezintă locuri sacre pentru “nunţile zeilor”, ceremonie oficiată în fiecare an, într-o noapte cu lună plină. Tradiţia continuă și în zilele noastre, deşi este organizată de o naţiune care a scos în afara legii sărutul în public.

Un alt obicei britanic de Crăciun spune că dorinţa exprimată în timp ce se prepară budinca de Crăciun se va îndeplini numai dacă ingredientele sunt amestecate în sensul acelor de ceasornic. Cina tradiţională de Crăciun, în vechea Anglie consta dintr-un cap de porc preparat cu muştar.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>