Pages Navigation Menu

Recital de muzica clasica la Bucuresti

Recital de muzica clasica la Bucuresti

La Ateneul Roman, Bucuresti la ora 19:00 Valentina Lisitsa va sustine un concert de muzica clasica. Evenimentul va avea loc pe 5 noiembrie. Artista, supranumita pianista Youtube este pentru prima data in Bucuresti. Concertul face parte din turneul international pe care Valentina Lisitsa il face.Valentina Lisitsa a avut concerte in New York, Taipei, Berlin, Washington, si urmeaza concertele in America de sud.

La Bucuresti pianista va sustine un concert alcatuit din 8 din ,,Nocturnele” de Chopin, sonate de Beethoven, 6 dintre ,,Preludiile” de Rahmaninov si alte piese frumoase si importante. La inceputul acestei luni a scos un Lp cu piesele lui Liszt. Valentina Lisitsa a scos un Cd in 2012 impreuna cu London Symphony Orchestra. A avut concerte pe cele mai mari scene ale lumii: Royal Albert Hall din Londra, Carnegie Hall din New York, Musikverein din Viena s.a. Valentina Lisitsa pe canalul Youtube are 50 000 de vizualizari pe zi.

Sursa calendarevenimente.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>