Pages Navigation Menu

Reacția Simonei Gherghe la acuzațiile aduse de membrul CNA

Reacția Simonei Gherghe la acuzațiile aduse de membrul CNA

În urma acuzațiilor aduse de membrul CNA unuia dintre cei mai cunoscuți oameni din mass-media românească, reacțiile nu au întârziat să apară.

https://www.facebook.com/simona.gherghe.12?fref=ts

https://www.facebook.com/simona.gherghe.12?fref=ts

Vineri, Valentin Jucan, unul dintre membri CNA, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care blama atitudinea pe care trustul în care lucrează Simona Gherghe o are față de victimele tragediei ce a avut loc în clubul Colectiv din Capitală. Jucan îi reproșa moderatoarei trustului Intact că nu are limite, bun simț și că nu-și poate „înfrâna puțin lipsa decenței”.

La o zi după mesajul transmis de membrul CNA-ului, Simona Gherghe reacționează, tot pe Facebook.

„Domnului Valentin Jucan, membru CNA

V-as ruga sa nu mai dezinformați, doar pentru a ieși în evidenta, în spațiul public. De altfel, instituția pe care o reprezentați este în atenția publică chiar în aceste zile, nu trebuie sa faceți eforturi suplimentare, în acest sens. Oamenii cer demiterea membrilor CNA, de câteva zile. Fireste ca nu va asumați răspunderea. Nu stiu dacă dumneavoastră, personal, ați ajutat in vreun fel, printr-o donație, la efortul național de sprijinire a famililor îndoliate și a răniților. Tot ceea ce am făcut în aceste zile a avut scopul de a sprijini campania de donații. Pe dumneavoastră va deranjează acest lucru, chiar dacă ne-am asigurat că am respectat toate prevederile Codului Audiovizualului.

Nu v-ați deranjat sa verificați, scopul dumneavoastră a fost doar sa jigniți. O sa fac eu informarea, nu pentru dumneavoastră, căci reaua credință de care care dați dovadă este evidentă, de mai mult timp. Pe dumneavoastră o sa va informez doar că, în calitate de membru CNA, trebuie sa dați dovadă de obiectivitate, indiferent de preferintele pentru un post sau altul, fata de o emisiune sau alta. Haideți sa vedem acum și adevărul.

In primul rând, după cum scrie și pe ecran, este un interviu preluat de la un alt canal al trustului. In al doilea rând, Mihai a vorbit pentru că a vrut, a simtit nevoia să povestească si sa le multumească celor care l-au salvat. E un caz special, un copil foarte curajos, care a mers acolo in scaunul cu rotile. De ce nu ar avea si el dreptul să-si spuna povestea, in limitele legii?

Domnule Jucan, ar trebui sa-l cenzuram? Interviul a fost realizat CU ACORDUL parintilor si al profesorului Dan Enescu, de la Spitalul Grigore Alexandrescu, de altfel, prezenți in emisiune (mama in direct, medicul înregistrat). In al treilea rand, au existat, conform legislatiei audiovizualului, marcaje de protectie, atat pe ecran, cat si in prezentare. Si, nu in ultimul rand, nu e prima data cand folositi afirmatii jignitoare. Culmea, chiar dumneavoastra, care ar trebui sa fiti garantul unui limbaj decent si lipsit de antepronuntari. Va anunț, pe aceasta cale, ca va voi acționa în justiție pentru afirmațiile și insinuările facute. Daunele pe care sper că veți fi obligat sa le achitati, le voi dona familiei acestui copil. În acest fel, veți face și dumneavoastră un bine societății.”

 

Ceva mai promp decât moderatoarea TV, Valentin Jucan îi răspunde vedetei, în același stil – printr-o postare pe celebra rețea de socializare.

„SERIOS? Chiar așa, doamnă Gherghe? Nu știa copilul cum să vă mai sune, pe unde să vă găsească? Erau și părinții disperați să vă sune, așa-i?? Asta era grija lor, să o cheme pe Simona Gherghe să vină să facă interviu cu copilul bandajat, sub tratament, cică să mulțumească.

Cui să mulțumească, doamnă? Profesorului Enescu, cel care supraveghea victimele minut cu minut? Adică profesorul Enescu primește mulțumirile numai prin intermediul televiziunii? Nu vă dați seama ce explicații penibile oferiți?

Mințiți în mod odios!

VOI SUNTEȚI CEI CARE AȚI MERS PESTE EI! AȚI INTRAT ÎN SALOANE! ȘI NU SUNTEȚI SINGURII!

NIMENI NU V-A SOLICITAT PREZENȚA! Ați mers în spitale cu acordurile la semnat, după voi!

Eventual, câți bani le-ați dat ca să vă faceți emisiunea și, bineînțeles, rating-ul?

Veșnica poveste, veșnica explicație în fața CNA: “ei ne-au chemat, nu noi am mers.”

La fel a fost și în cazul fetei violate de la Vaslui! Și ea, nu mai știa cum să cheme presa mai repede, așa-i?

Ne luați drept proști.

Rating cu orice preț!”

Până când legislația CNA va fi schimbată, iar situații de acest tip nu vor mai fi întâlnite în presa românească, vom continua să asistăm la circuri precum cele de mai sus pe rețeaua Facebook.

Amintim că în urma dezastrului din clubul Colectiv din Capitală, 41 de persoane și-au pierdut viața, aproximativ 130 sunt se află internate în spital, dintre care 60 sunt în stare gravă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>