Pages Navigation Menu

RATB pune în pericol viața călătorilor (video)

RATB pune în pericol viața călătorilor (video)

Un filmuleț de câteva secunde realizat  în tramvaiul 1, din București, cu sensul de mers Șura Mare – Șerban Vodă – Nerva Traian – Șos. Mihai Bravu arată câtă grijă are RATB de călătorii săi.

Dincolo de infrastructura proastă din Capitală, nici la capitolul de întreținere a troleibuzelor sau a tramvaielor situația nu este mai optimistă.

În imaginile surprinse, marți, într-un tramvai din București se poate observa cum burduful este crăpat pe suprafețe extinse. Conform specialiștilor, acesta cedează din cauza variațiilor de temperatură, devine casant, însă este schimbat periodic, ceea ce nu s-a întâmplat în cazul unuia dintre cele mai cunoscute și solicitate mijloace de transport în comun, tramvaiul 1, care traversează Bucureștiul dintr-un capăt într-altul.

Ce este burduful

Legătura între secțiuni de face printr-o zonă circulabilă, protejată printr-un burduf. Burduful este învelitoarea elastică de pânză sau de cauziuc a spațiului de comunicație dintre secțiun și este întâlnit la tramvaie sau troleibuze articulate și la metrou.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>