Pages Navigation Menu

Rabla pentru persoane juridice s-a încheiat

Rabla pentru persoane juridice s-a încheiat

Programul Rabla pentru persoane juridice s-a încheiat, fiind atribuite în total 3.641 de tichete, în condiţiile în care au fost alocate iniţial 3.000, printre ultimii beneficiari numărându-se CNADNR care a obţinut 123 de vouchere de reducere.

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) anunţă închiderea perioadei de evaluare şi acceptare a dosarelor depuse de persoanele juridice şi instituţiile publice în programul Rabla 2014.

Beneficiarii programului Rabla pentru persoane juridice au obţinut, prin tichetul valoric, o reducere de 6.500 de lei la casarea unei maşini mai vechi de opt ani pentru achiziţionarea unui nou autovehicul. Pe lângă tichetul de 6.500 de lei, pentru stimularea achiziţionării autovehiculelor cât mai prietenoase cu mediul, s-a oferit, ca şi anul trecut, un eco-bonus în valoare de 500 lei pentru: achiziţionarea unui autovehicul nou, încadrat în norma de poluare Euro 6, achiziţionarea unui autovehicul nou, al cărui motor generează o cantitate de emisii ce CO2 mai mică de 100g/km şi respectiv achiziţionarea unui atuovehicul nou, cu sistem de propulsie hibrid. Cei care au optat pentru autoturisme cu mai multe dintre aceste caracteristici au putut beneficia de maxim două eco-bonusuri, adică de o reducere suplimentară de 1.000 de lei.

Anul trecut, în cadrul Programului Rabla pentru persoane juridice, când au fost alocate tot 3.000 de tichete, au fost distribuite 1.670 dintre acestea. Cele mai multe au fost solicitate şi obţinute de Poşta Română – 132 (858.000 de lei) şi Ministerul Afacerilor Interne – 105 (682.500 de lei).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>