Pages Navigation Menu

Provocarea anului 2014: iPhone 6

Provocarea anului 2014: iPhone 6

maxresdefault

Atunci cand s-a lansat, iPhone 3GS avea o grosime de 12 mm. Noul iPhone 5s masoara doar 7,6 mm. Site-ul Corean ET news anunta acum ca numele de cod pentru viitorul telefon care se afla in fabricile  Apple este iPhone Air si asta pentru ca este extrem de subtire.

Zvonul acesta sustine ca iPhone 6 ar urma sa masoare doar 6 mm grosime. El va fi insa mai mare. S-ar parea ca va exista un model care sa se apropie de 6 inch. Producatorii de pe piata smartphone-urilor au mizat tot mai mult pe ecrane mari si compania Apple a fost fortata sa faca pasi in aceasta directie.  Cel mai devreme, lansarea lui iPhone 6 va avea loc in perioada mai-iunie a acestui an, potrivit site-ului yoda.ro.

Cei de la Foxconn, fabrica cu care Apple are contract, sustin ca va exista un iPhone 6 mic si un iPhone 6 mare. Informatia a aparut pe platforma chineza Weibo, unde mai multi oameni din interiorul Foxconn ar fi dezvaluit acest secret.

Se pare ca va exista un iPhone cu ecran de 4,7 inch, dar si unul cu display de 5,7 inch sau chiar mai mare. Se mai zvoneste ca cel putin unul dintre aceste modele va avea amprenta sau chiar senzor care sa permita scanarea retinei, potrivit gforgames.

Sursa foto: youtube.com

One Comment

  1. cred ca este foarte performant, cine nu ar vrea asa ceva….

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>