Pages Navigation Menu

Protest pentru inchiderea caminelor din Grozavesti

Protest pentru inchiderea caminelor din Grozavesti

Cateva zeci de studenti cazati in complexul Grozavesti au dormit timp de trei nopti in corturi, langa camine, in semn de protest fata de inchiderea acestora pe timpul vacantei si fata de conditiile proaste de cazare.

Studentii cazati in Grozavesti au hotarat la inceputul acestei saptamani sa porneasca un protest inedit prin care sa convinga conducerea complexului studentesc sa nu inchida pe timpul verii caminele in care locuiesc.

Pod_Grozavesti_2

Studentii sustin ca inchiderea spatiilor de cazare este inutila, in conditiile in care caminele se inchid pentru renovare, insa, in realitate, aceasta nu are loc.

Mesajele afisate au fost “UB-ul si ai lor, dau cu flit studentilor” si “Nu plecam!”.

Inca de la primele ore, in fata celor doua camine s-au adunat aproximativ o suta de studenti, care au ramas pana noaptea tarziu. Tinerii au facut foc de tabara si au cantat la chitara pana noaptea tarziu.

Afara au ramas aproximativ 15 – 20 de persoane, care au dormit, o parte in corturi, iar o alta parte sub cerul liber. In acest mod, studentii au protestat timp de trei zile si doua nopti.

Claudiu Dobrinescu, doctorand, absolvent al Facultatii de Chimie si unul dintre initiatorii protestului, a declarat ca studentii se opun inchiderii celor doua camine pe motiv ca studentii care lucreaza vor trebui sa stea cu chirie, iar cei care care mai au de sustinut examene trebuie sa se mute in alte camnine, ceea ce le provoaca un disconfort inutil.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>