Pages Navigation Menu

Prinţul Harry: Mama este o sursă de inspiraţie pentru mine!

Prinţul Harry: Mama este o sursă de inspiraţie pentru mine!

Avea doar 13 ani când și-a pierdut mama într-un tragic accident de mașină, iar acum  mărturisește că prin tot ceea ce face dorește să își umple locul gol pe care l-a lăsat acest eveniment în inima lui.

Prințul Harry www.ibtimes.co.uk

Prințul Harry
www.ibtimes.co.uk

O lume întreagă a plâns când Prințesa Daiana a încetat din viață, lăsând în urmă doi fii minunați. La 18 ani de la trecerea în neființă a mamei, Prințul Harry face mărturisiri emoționante.

Revista People îl are pe coperta lunii mai pe Prințul Harry, iar în interviul acordat, acesta a declarat că tot ce își dorește este să o facă pe mama lui incredibil de mândră.

„Tot ceea ce vreau să fac este să o fac pe mama incredibil de mândră. Mama este o sursă de inspiraţie pentru mine. Vreau să încerc să-mi petrec restul vieţii pentru a umple acest gol pe care mama mea l-a lăsat şi la fel stau lucurile şi în cazul lui William”, a mărturisit Harry.

Harry se pregăteşte să plece la Orlando, unde se desfăşoară Jocurile Invictus.

„Îmi place ceea ce fac. Nu fac toate aceste lucruri doar pentru că mă gândesc că mama ar fi vrut să le fac. Ştiu că am moştenit multe de la mama. Fac multe lucruri pe care probabil le-ar fi făcut şi ea”, a mai spus prințul.

Prințul Harry www.people.com/

Prințul Harry
www.people.com/

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>