Pages Navigation Menu

Prince, mesaj profetic înainte de a muri: Aşteptaţi câteva zile înainte de a vă risipi rugăciunile!

Prince, mesaj profetic înainte de a muri: Aşteptaţi câteva zile înainte de a vă risipi rugăciunile!

O gripă ușoară – acesta a fost diagnosticul pe care medicii l-au pus legendarului Prince. La doar câteva zile, acesta avea să moară.

prince

Joi, legenda R&B (57 de ani) a fost găsită fără suflare în casa din Paisley Park, după ce în urmă cu câteva zile fusese externat din spital.

A urcat ultima dată pe scenă în data de 16 aprilie, la Fox Theatre, în Atlanta, deşi în urmă cu o zi a fost transportat de urgență cu avionul său personal la spital, acuzând simptome asemănătoare unei gripe. După ce medicii  i-au prescris medicamentația, a cerut să fie externat, conform CNN.

În ciuda stării precare de sănătate, Prince a urcat pe scenă a doua zi, la Fox Theatre, în Atlanta, unde a ținut un show de o oră și jumătate. În cadrul aceluiași spectacol, Prince a spus câteva cuvinte profetice publicului: “Aşteptaţi câteva zile înainte de a vă risipi rugăciunile!”.

Date bibliografice

Prince Rogers Nelson s-a născut în 7 iunie, 1958 în Minneapolis, Minnesota. Artistul de origine americană a devenit renumit la nivel mondial în anul 1982, după lansarea materialului „1999”. Cu o carieră muzicală de 35 de ani, Prince a câștigat șapte premii Grammy, a vândut peste 100 de milioane de albume la nivel mondial, a lansat 39 de albume solo de studio şi nu s-a oprit din a lansa noi materiale, experimentând în mod continuu cu rockul psihedelic şi funkul intergalactic.

Recent, el a fost numit de către fani „Artistul cunoscut în trecut drept Prince” („The Artist Formerly Known As Prince”), ocazional abreviat în „TAFKAP”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>