Pages Navigation Menu

Primul hotel pe apă din România

Primul hotel pe apă din România

Cu vedere la granița sârbească, primul hotel plutitor din România le va oferi turiștilor experiențe exotice.

Primul hotel pe apă din România

Primul hotel pe apă din România

Construit pe modelul celor de la tropice, de pe insulele Bora Bora, Galapagos, Maldive sau Filipine, hotelul de pe Dunără, la doar 30 de metri de mal, este gata de inaugurare.

Județul Caraș-Severin, Berzasca, va deveni în doar două săptămâni, conform Radio România, un nou loc de atracție pentru turiștii dornici de noutate.

În urma proiectului „Dreptul la Dunără”, în valoare de 1.800.000 de lei, finanțat din fonduri europene, constructorii au reușit să dea contur unor bungalouri suspendate deasupra Dunării, unde vor exista piscine, restaurante, alei de promenadă, o pistă pentru biciclete, un punct de belvedere şi un port turistic.

 O noapte deasupra apei, într-o astfel de căsuță, va costa aproximativ 250 lei, potrivit romani-buni.info. Fiecare căsuță rustică este din lemn și dispune de baie, o mini-bucătărie și un living în care va fi montat și un televizor. Apoi, se urcă pe o scară în dormitor, care este dotate și cu un aparat de aer condiționat.

Citește și: Cel mai înfricoșător pod din lume

Salvează

Salvează

Salvează

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>