Pages Navigation Menu

Primul film 4DX din România va rula vineri, în Mega Mall

Primul film 4DX din România va rula vineri, în Mega Mall

3D-Mad-Max-Fury-Road

Prima proiecţie a cinematografului 4DX, unicul din România, deschis de Cinema City în centrul comercial Mega Mall din Bucureşti, are loc vineri, de la ora 13.30, cu filmul “MadMax”, sala având o capacitate de 128 de locuri, iar preţurile biletelor pentru filmele 3D sunt între 36 de lei şi 45 de lei.

Cinematograful 4DX permite spectatorilor să descopere şi să testeze cum apa, vântul, lumina, mişcarea şi mirosul le vor crea senzaţii atât de puternice, încât vor simţi că fac parte din film.

Noul multiplex din Mega Mall are 14 săli complet digitalizate, dintre care o sală 4DX, cu 128 de locuri, capacitatea totală simultană a multiplexului fiind de 2.366 de locuri.

“Noi deschidem cinematograful azi (vineri – n.r.), la ora 12.00. De la 13.30 avem prima proiecţie în sala 4DX cu filmul «Mad Max – Drumul furiei»”, a declarat pentru MEDIAFAX Ioana Ionescu, marketing manager al Cinema City România.

Fimul, în regia lui George Miller, îi are în rolurile principale pe Tom Hardy, Nicholas Hoult şi Charlize Theron.

Preţul biletelor pentru filmele 3D proiectate în sala 4DX sunt de 36 de lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00, iar după această oră biletele costă 37,5 lei. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, costul este de 43,5 lei, ulterior urcând la 45 de lei de persoană.

Cinematograful 4DX urmează să fie lansat oficial pe 19 mai, în cadrul unei conferinţe de presă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>