Pages Navigation Menu

Primim vestea ÎNVIERII sub umbrelă

Primim vestea ÎNVIERII sub umbrelă

Meteorologii au anunțat că sunt șanse mari ca Învierea Domnului să fie sărbătorită de către creștini cu umbrele și pelerine.

turism.bzi.ro

turism.bzi.ro

Vântul și ploile ar putea strica planurile de vacanță a multor români care au hotărât să primească Sfânta Lumină în cele mai frumoase zone ale țării.

Luna aprilie vine cu temperaturi medii, care nu depășesc 10-12 grade, iar meteorologii spun că probabilitatea ca de Paște să plouă la munte  este mare. De asemenea, șanse mari de averse există și în nordul și centrul țării, unde temperaturile medii maxime nu vor depăși 11 grade, iar noaptea se vor înregistra doar 5 – 6 grade.

Meteorologii au mai anunțat că în partea de sud-est a României va ploua local, iar temperaturile maxime vor fi apropiate de mediile perioadei: 15-16 grade. Această zonă pare să fie singura regiune mai ferită de averse, având în vedere că temperaturile vor fi cu 2-3 grade mai mari decât în restul țării.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>