Pages Navigation Menu

Povești și concerte de Crăciun, la Plaza România

Povești și concerte de Crăciun, la Plaza România

În așteptarea Crăciunului, copiilor li se pregătesc două weekend-uri pline de surprize la Plaza România.

Plaza Romania

Plaza Romania

În următoarele două weekend-uri, 12-13 și 19-20 decembrie, în intervalul 15.00 – 19.00 copiii din București și nu numai sunt așteptați la Plaza România, unde îi așteaptă Crăiasa Zăpezii împreună cu Moș Crăciun.

Dacă veți merge la mall, veți putea face fotografii în decorurile special amenajate, iar  Plaza România vă va oferi un album de familie, conform organizatorilor. De asemenea, în Plaza România se află și un Târgul de Crăciun, deschis până pe 24 decembrie, destinat ultimelor cumpărături.

Sâmbătă, 12 decembrie, îndrumați de Crăiasa Zăpezii, cei mici vor intra în lumea poveștilor de Crăciun, vor dansa și îl vor întâlni pe Mickey Mouse. Seara se va încheia cu un concert de colinde susținut de Corul Acapella. În după-amiaza de 13 decembrie, un povestitor iscusit le va dezvălui celor mici tainele Crăciunului, prin jocuri-surpriză.

În zilele de 19 și 20 decembrie, la Atelierele lui Moș Crăciun, copiii vor crea ornamente și vor împodobi bradul de Crăciun din Plaza România. Ajutorul lui Moș Crăciun, Elful, îi va învăța jocuri distractive, după care cei mici vor participa la concursul „Copiii au talent” și vor cânta cele mai cunoscute colinde din toate timpurile.

Sâmbătă, de la ora 19.00, Marian Vasilescu & Band vor susține un concert de colinde în varianta modernă, iar duminică, de la aceeași oră, un cor va aduce spiritul cântecelor tradiționale de Crăciun.

Programul complet poate fi găsit pe plazaromania.ro.

afis

Grupul Anchor

Grupul Anchor este prezent în România din 1997, fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piață prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidențiale și clădiri de birouri. Anchor Grup a construit în România București Mall, primul centru comercial modern la nivel local. Totodată, grupul deține Plaza România, una dintre cele mai populare destinații pentru cumpărături din București, Anchor Plaza, prima clădire de birouri de clasă A integrată cu un centru comercial, și InCity Residences, ansamblu rezidențial situat în centrul Capitalei. Valoarea totală a investițiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro. Grupul continuă activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură și extinderea platformei de servicii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>