Pages Navigation Menu

PornHub lansează un dispozitiv care generează energie electrică în timpul masturbării

PornHub lansează un dispozitiv care generează energie electrică în timpul masturbării

wankband 

Site-ul PornHub, una dintre cele mai mari reţele de conţinut pornografic online, lansează un accesoriu de purtat la încheietura mâinii care poate produce energie electrică în timpul masturbării, informează theindependent.co.uk.

Cu circa 41 de milioane de vizitatori zilnic, PornHub a decis că ar fi bine ca o parte din energia folosită de aceştia pentru relaxare şi ajungerea la extaz să fie folosită în scopuri mai utile.

“Zilnic, milioane de ore de conţinut dedicat adulţilor sunt consumate pe internet, irosind energie în cadrul acestui proces şi afectând negativ mediul înconjurător”, se spune pe site-ul dedicat noului dispozitiv,www.thewankband.com, care conţine şi un clip video amuzant în care este explicat demersul ecologic (diponibil pe platforma YouTube la adresa http://youtu.be/RzjeAaLbM5k).

“Noi, la PornHub am decis să facem ceva în acest sens. Vă prezentăm Wankband (numele dispozitivului poate fi tradus ca “banda de masturbare”, n.r.), prima tehnologie care vă permite să iubiţi planeta în timp ce vă iubiţi pe voi înşivă”, se mai spune pe site-ul dedicat accesoriului.

Dispozitivul crează energie electrică atunci când este mişcat pe direcţia sus-jos, folosind un generator care transformă energia cinetică în energie electrică curată, deşi este un pic “murdară”, comentează theindependent.co.uk.

Accesoriul care se poartă la încheietura mâinii poate fi conectat printr-o mufă USB la un telefon, tabletă, aparat foto sau orice alt dispozitiv care are nevoie ca acumulatorii să fie reîncărcaţi, utilizând energie 100% sustenabilă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>