Pages Navigation Menu

Poezia e la Bistrita!

Poezia e la Bistrita!

Daca poezia contemporana impreuna cu muzica de camera iti par a face o combinatie buna, daca in plus locuiesti in Bistrita ori prin apropiere sau ai drum pe acolo, ori pur si simplu ai chef sa iesi din propriul oras si cauti motivul perfect, trebuie sa stii ca din 18 iulie poezia vine la Bistrita si te asteapta! 

Untitled

Vor fi lecturi si lansari de carte, muzica buna impreuna cu lectura de poezie la fel de buna, scurte recitaluri de muzica de camera si editia cinci a unui festival care se bucura pentru prima data de participare internationala. Conform programului, printre cartile care vor avea lansarea la Bistrita sunt: Liber de causis a lui Florin Partene (Charmides, 2013), Bonobo sau cucerirea spaţiului, de Stefan Manasia (Charmides, 2013), Ion Muresan va lansa editia a doua a volumului Cartea de iarna (Charmides, 2013), iar Cosmin Bumbut isi va prezenta albumul de fotografie BUMBATA (cu imagini realizate la penitenciarul din Aiud, Punctum, 2013).
Locatiile care vor gazdui evenimentele in functie de zile sunt: Centrul Multicultural Sinagoga Bistrita, Tasuleasa Social (Piatra Fantanele) si Plan B Club Café Bistrita.
Pentru mai multe informatii privind programul exact precum si invitatii care vor acompania muzical poezia la Bistrita, consultati blogul dedicat festivalului: http://poeziaelabistrita.wordpress.com unde veti gasi toate informatiile necesare. Tot aici veti putea citi si poeme din editiile anterioare ale festivalului.

1

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>