Pages Navigation Menu

Platforma hardware pentru gadget-uri „purtabile“, implementata de trei romani

Platforma hardware pentru gadget-uri „purtabile“, implementata de trei romani

      Brandul Pocketo reprezinta rezultatul unificarii a trei antreprenori romani, ce au creat o platforma hardware care poate fi utilizata pentru dezvoltarea unor gadgeturi „purtabile” (weareble) – de la bratari care pot monitoriza diferite activitati pana la ceasuri inteligente.

platforma hardware pt gadget

      Dispozitivul hardware creat de Pocketo dispune de conectivitate Bluetooth, wi-fi, accelerometru si un motor pentru vibratii. Pe langa acestea, include si o solutie de tip cloud care permite instalarea de software si actualizarea acestuia fara ca dispozitivul hardware sa fie conectat la calculator.

     „Iti poti face o bratara care poate fi utilizata pentru a monitoriza locatia copiilor, sau poate fi transformata intr-o o bratara care sa nu te lase sa adormi sau care sa joace rolul de portofel pentru monede virtuale de tipul bitcoin“, a explicat pentru ZF Dragos Musetescu, unul dintre fondatori,  absolvent al Facultatii de Matematica si Informatica din cadrul Universitatii Ovidius din Constanţa.

      Pocketo a fost creat de Dragos Musetescu, Roxana Babatie si Roxana Cristea, cele din urma fiind doua foste angajate IBM Romania.

Sursa: http://www.zf.ro/

Sursa foto: www.apar.biz

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>