Pages Navigation Menu

Photo Romania Festival, la a patra editie

Photo Romania Festival, la a patra editie

DSC03931

Ieri, 16 mai, s-a dat startul unei noi editii a festivalului de fotografie pe care britanicii de la ‘The Telegraph” indraznesc sa il catalogheze ca “cel mai important festival de fotografie din Estul Europei”. Unde? La Cluj.

Creat în 2010, Photo Romania Festival a adus fotografia în prim-planul vieţii culturale româneşti, reuşind în doar patru ani  să înscrie Clujul într-o reţea mondială de festivaluri de fotografie de înaltă ţinută și să creeze primul muzeu al fotografiei din țară, în urma unei strânse colaborări cu Primăria Cluj-Napoca și Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei.
Ediţia din 2013 a Photo Romania Festival a însemnat 40 de expoziţii, 5 premiere naţionale, 1.500 de fotografii printate, 500 de fotografi din 15 ţări și 70.000 de participanţi.
Pe langa toate aceste activitati, evenimentul da ocazia fotografilor de pretutindeni, profesionisti sau amatori, sa se afirme, prin realizarea unui concurs de fotografie care anul acesta se lauda cu 3 categorii: FOTOJURNALISM, BLACK & WHITE si TRAVEL.
Daca sunteti pasionat de fotografie sau doriti un motiv bun sa dati o vizita Clujului, Photo Romania Festival va asteapta pana in data de 25 mai.

Sursa articol: www.photoromaniafestival.ro

  • DSC06404bw
  • DSC05487.jpgbw

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>