Pages Navigation Menu

Phil Rudd, tobosarul AC/DC, a pledat vinovat la acuzaţiile de ameninţare cu moartea şi posesie de droguri

Phil Rudd, tobosarul AC/DC, a pledat vinovat la acuzaţiile de ameninţare cu moartea şi posesie de droguri

phil-rudd

Phil Rudd, toboşarul trupei AC/DC, a pledat vinovat la acuzaţiile de ameninţare cu moartea şi posesie de droguri, marţi, într-un tribunal din Noua Zeelandă, a dezvăluit avocatul rockerului australian, citat de Reuters.

Phil Rudd, în vârstă de 60 de ani, eliberat pe cauţiune şi aflat sub control judiciar după arestarea sa din noiembrie 2014, şi-a schimbat declaraţia iniţială – în decembrie a pledat nevinovat -, recunoscându-se vinovat la acuzaţiile de ameninţare cu moartea şi posesie de canabis şi amfetamine.

Un al doilea cap de acuzare, ordonarea unui dublu asasinat, care se pedepseşte cu şapte ani de închisoare în Noua Zeelandă, a fost retras din cauza lipsei de dovezi.

În tribunalul din Tauranga, un oraş aflat la 200 kilometri de Auckland, rockerul a spus că accesul său de furie a fost cauzat de o serie de evenimente care au împiedicat lansarea albumului său solo.

“Această chestiune constă pur şi simplu într-o conversaţie telefonică furioasă. Asta a fost tot”, a declarat Craig Tuck, avocatul rockerului australian.

Phil Rudd îşi va afla sentinţa la sfârşitul lunii iunie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>