Pages Navigation Menu

Pharrell Williams a primit o stea pe Walk of Fame

Pharrell Williams a primit o stea pe Walk of Fame

Pharrell-Williams-Hollywood-Walk-of-Fame

Cântăreţul pop american Pharell Williams a dezvelit, joi, la Hollywood, steaua care îi poartă numele pe celebrul Walk of Fame, spunând că muzica este “coloana vertebrală a vieţii” sale, transmite AFP.

“Pharell este un geniu, muzica sa având impact asupra vieţii atâtor oameni”, a declarat vedeta de televiziune Ellen DeGeneres în timpul ceremoniei de inaugurare a stelei de pe bulevardul celebrităţilor, descriindu-l pe Pharell Williams ca fiind “o inimă bună”.

Pharell Williams, care a cucerit recent topurile mondiale cu piese precum “Happy” şi “Get Lucky”, cântată alături de Daft Punk, dar şi compozitor al unor melodii celebre precum “Blurred Lines”, a lui Robin Thicke, şi “Rock your body”, a lui Justin Timberlake, a declarat că se simte “extrem de recunoscător” pentru primirea acestei distincţii.

Artistul a primit şapte premii Grammy, cea mai înaltă distincţie a industriei muzicale, mai ales pentru colaborarea sa de lungă durată cu Chad Hugo, alături de care a fondat duoul de producători The Neptunes, la finalul anilor 1990.

Totodată, Williams a devenit celebru datorită participării sale emisiunea de televiziune “The Voice”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>