Pages Navigation Menu

Petcube – gadgetul minune

Petcube – gadgetul minune

In momentul in care ne luam un animalut de companie, si aici ma refer in special la caini si pisici, ne asumam responsabilitatea sa avem grija de ei si sa ne dedicam o mica parte din timpul nostru liber pentru a ne petrece timpul cu ei. Ce se intampla insa cand avem un job care necesita multe ore petrecute la birou si putin timp petrecut acasa? Ucrainienii ne vin in ajutor cu noul gadget Petcube, care iti permite sa te joci cu animalul tau de acasa oriunde ai fi.

petcube

 

Cu un laser incorporat intr-un cub si folosind o aplicatie speciala, iti poti dedica timpul animalul tau, chiar si de la mii de kilometrii departare. Pentru mai mult amuzament, inventatorul dispozitivului, Alex Neskin, a incorporat un microfon si o camera web prin care poti urmari reactiile patrupedului si poti vorbi cu el. Intr-un interviu prin care spune povestea gadget-ului, Alex marturiseste ca l-a proiectat pentru a se juca cu propriul caine si abia apoi s-a gandit la el ca la o afacere: “M-am mutat într-un nou apartament, iar Rocky lătra şi zgâria tot timpul. Sunt un fan al roboticii, aşa că am pus o cameră web ca să văd ce face. Stătea în spatele unei uşi şi lătra. Înnebunea de fiecare dată când îi arătam un laser, aşa că am ataşat unul de camera web şi se mişca de fiecare dată când se mişca şi camera”.
Dispozitivul este inca in proces de dezvoltare, insa a fost dezvaluit la conferinta Seedcamp Week din Berlin. Mai multe informatii despre gadgetul minune, gasiti pe site-ul oficial: www.petcube.net, iar povestea proiectarii lui o puteti urmari in cele ce urmeaza: http://www.youtube.com/watch?v=4LGRKd9EaU0 .
Sursa : www.digitaltrends.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>