Pages Navigation Menu

Pennetta triumfa la Indian Wells

Pennetta triumfa la Indian Wells

descărcare (4)

Jucatoarea italiana Flavia Pennetta a invins-o categoric, cu scorul de 6-2, 6-2, pe Agnieszka Radwanska, care s-a confruntat cu o mai veche accidentare la genunchi.

In ambele seturi, Flavia a facut break devreme, a jucat agresiv si a reusit 20 de lovituri castigatoare. Din cauza accidentarii, poloneza nu s-a putut deplasa bine in teren, ea fiind nevoita sa ceara ,in setul al doilea, o pauza pentru ingrijiri medicale.

La finalul meciului, Pennetta a declarat : ”  Astazi a fost momentul meu si l-am savurat din plin. Dupa atatia ani de munca, acesta este cel mai frumos moment. Sunt foarte fericita. Anul trecut ma gandeam ca nu voi mai juca tenis, anul acesta iata-ma aici castigand trofeul ”.

Vizibil dezamagita de infrangerea suferita, Agnieszka Radwanska a precizat : ” Imi pare rau ca nu m-am putut alerga, asa cum o pot face de obicei. Am avut insa o saptamana buna aici, este prima mea finala in acest turneu. Este  dezamagitor ca am pierdut, dar Flavia a jucat prea bine azi ”.

Pennetta a urcat pana pe locul 12 in clasamentul WTA, in urma acestei victorii, si a incasat un cec in valoare de un  milion de dolari.

 

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>